ننخل الدقيق
نزود بعضا من دقيق الدرة ونقلبه مع دقيق القمح
دقيق الدرة هنا لونه اصفر عشان كده العجينه هتطلع معايا لونها اصفر
وطبعا نحط خميرة وملح وسكر
ونبدأ اللت والعجن ... وطبعا كل ماتخدمي العجينه تخدمك
ودي بعد ماخمرت
بعد ما تخمر نقطعها ( نقرصها )
ونبدأ نفرد العجين
و في الفرن نطه تحت الاول
وبعدين نطلعه فوق عشان يقب
واهو لما طلع
وده من تحت
نزود بعضا من دقيق الدرة ونقلبه مع دقيق القمح
دقيق الدرة هنا لونه اصفر عشان كده العجينه هتطلع معايا لونها اصفر
وطبعا نحط خميرة وملح وسكر
ونبدأ اللت والعجن ... وطبعا كل ماتخدمي العجينه تخدمك
ودي بعد ماخمرت
بعد ما تخمر نقطعها ( نقرصها )
ونبدأ نفرد العجين
و في الفرن نطه تحت الاول
وبعدين نطلعه فوق عشان يقب
واهو لما طلع
وده من تحت
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق