سد الحنك لذيذ وطعمه الذ من البسبوسة بكتيروسهل جدا ومش مكلف خالص
بسم الله نبتدى اول حاجة نسيح زبدة فى حلة او طاسة
بعد كدة ننزل بنص كباية دقيق ونحمرهم فى الزبدة زى ما نكون بنعمل بشاميل بالظبط
واثناء ما الدقيق بيتحمر فى الزبدة على نار هادئة نحضر نص كوباية سكر وندوبهم كويس فى نص كوباية مية كدة
ولما الدقيق يتحمر فى الزبدة بسيط مش جامد ننزل بالمية بسكر مرة واحدة ونفضل نقلب جامد على نار هادية لحد ما تتخن اوى وتبقى قالب واحد هيا هتكون سايلة فى الاول واحنا هنقلب لحد ما تبقى حتة واحدة زى كدة
وبعد كده نطفى النار ونتركه يهدى شوية
ويمكن غرفه فى كاس كبير ببولة الايس كريم ويزوق بصوص شكولاتة وبندق سليم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق